Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

Продукти и услуги

Е-поща Печат PDF

УСЛУГИ

Студуио за реклама и фотография Денон Колор, Русе, предлага на своите клиенти разнообразни фото, видео,  уеб и печатни услуги. Ако търсите специфичен продукт в областта на рекламата, но не го намирате в списъка по-долу, обадете ни се и ни попитайте!

1. Фото услуги:

 • Заснемане на частни празненства: сватба, кръщене, абитуриентски бал, рожден ден, юбилей и други.
 • Заснемане на фирмени събития: годишнини, конференции, работни срещи, тийм билдинги др.
 • Продуктова фотография - заснемане на всякакви продукти с рекламна цел за брошури, менюта, билборд и др.
 • Рекламни снимки на фирма, бранд, продукт, събитие.
 • Работа с професионални или начинаещи фотомодели, изготвяне на бук.
 • Ретуш на фотографии.
 • Репродукции.

 

2. Видео услуги:

 • Видеозаснемане с 1, 2 или 3 камери на празнични ритуали - сватба, кръщене, рожден ден, юбилей, абитуриентски бал и др.
 • Видеозаснемане на фирмени и обществени събития - годишнини, конференции, работни срещи, тийм билдинги, концерти др.
 • Прехвърляне на  запис от видеокасета на електронен носител - DVD, CD.

 

3. Уеб и Принт реклама

Виж портфолио и детайли на страницата на нашия рекламен отдел CREATE DESIGN тук >>

а. Уеб услуги

 • Подготовка на фото или текстови файлове за уеб. Тази услуга е предназначена предимно за корпоративни клиенти, които имат сайт, но нямат екип, който да може да го поддържа професионално. Ние можем да качим Вашите файлове в сайта ви, като ги обработим по оптимален начин с цел съдържанието на сайта  да бъде оптимизирано за търсачките. Преди качване, текстът се оптимизира и проверява за правописни грешки, а снимките се обработват.
 • Изготвяне на уебсайт по индивидуален проект - личен сайт, блог, портфолио, електронен магазин, корпоративен сайт и др.
 • Оптимизация на уеб сайтове.
 • Управление на рекламата в интернет.

б .Принт услуги

 • Изработка на лого
 • Графичен дизайн и изработка на всякакви печатни материали: канцеларски материали, печатна реклама, менюта, постери, флаери, календари и др. Изготвяне на учебни табла с различна тематика, размер или рамка, предназначени за детски градини, училища или университети.

в .Фирмена идентичност

Изработка на концепция за корпоратична визия на малки и големи фирми.

 

ЦЕНИ

Цените на всички наши услуги са индивидуални и зависят от брой закупени и обработени файлове (за снимки), часове заснет материал (за видео) и обем работа и сложност на проекта (за уеб). Ние се стремим да отговорим на персоналните изисквания на всеки наш клиент.

Моля, свържете се с нас, за да получите оферта за услугата, която Ви интересува.

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Всички снимки, показани на този уеб сайт могат да бъдат закупени от Денон Колор в различна резолюция и/или на хартиен носител. Моля свържете се с нас за повече информация относно нашите цени, като цитирате името на снимката, която желаете и в каква резолюция или формат искате да я получите.

Индивидуална оферта за заснемане на реклама, сватби, абитуриентски балове и други събития може да получите на нашите телефони, в офиса на фото студио Денон Колор или като ни изпратите имейл на адрес Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Всички снимки на този уеб сайт са със запазени авторски права. Строго се забранява тяхното използване в каквато и да е форма без съгласието на техния автор!

Последна промяна ( Понеделник, 24 Февруари 2014г. 14:30ч. )  
Вие сте в: Начало Продукти и услуги