Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

Фото и видео заснемане от Денон Колор

Коледен концерт на МГ Баба Тонка, Русе - снимки

Коледен концерт - Мг Баба Тонка, русеС известно закъснение поради натоварените с празници декември и януари публикуваме снимките от Коледния спектакъл на Математическа гимназия "Баба Тонка" - Русе. И ако някой си мисли, че училищните представления са скучно задължение, което е било интересно само на театралната трупа - ще има да взема! В спектакъла на МГ имаше не само дядо Мраз, секси Снежанка, Рудолф и ... Арлекин, но и много танцьори, които забавляваха публиката, да не забравяме и традиционните коледари . Въобще - "математиците" забъркаха страхотен коледен купон! А уж били скучни!

Разгледайте снимките тук >>

 

Пожарът в Оргахим - фоторепортаж

Пожарът в ОргахимВинаги на мястото на събитието, дори и когато новините не са добри ...

>>>>

 

Януарски празници в Русе, 2012 година

Новогодишна заря, Русе, 2012Изпратихме старата 2011 година по живо по здраво, но януарските празници далеч не са свършили. След Васильовден хвърляхме кръста в Дунава и празнувахме заедно с всички Йордановци, а днес е ред да пожелаем честит имен ден на Ивановците, които както се оказва, са най-многобройните именици в България!

 

 

Йордановден в Русе, 2012Нека заедно разгледаме снимки от освещаването на бойните знамена на Йордановден и хвърлянето на кръста в Дунава, а от днешния голям празник снимки не обещаваме, тъй като нашият фотограф Иван Неделчев по традиция е запразнил още от сутринта и както обущарят обикновено остава без обувки, така е твърде възможно и фотограф да остане без снимки на имения си ден :)

 

 

Честито, Иване! Екипът на Денон Колор ти пожелава много работа, щедри клиенти, добри приятели и творческо вдъхновение за нови фото приключения! Наздраве!

 

Сватбени настроения 2011

Сватбени настроенияНие сме присъствали на много сватби. Може би стотици. И вероятно си мислите, че вече сме отегчени да снимаме едни и същи моменти, да се справяме с изнервени булки, притеснени родители и нетърпеливи младоженци. Наистина, понякога е трудно да организираш хората от една сватба така, че всички да излязат прекрасно на снимките и най-вече, да го направиш деликатно, без собственото ти присъствие да се усеща натрапчиво. Но има нещо, което винаги ни помага да се справим с напрегнатите ситуации - усещането за щастие, което всяка двойка, решила да се ожени, носи със себе си.

Всяка двойка е различна и това прави нейния празник уникален. Тази година ние снимахме малки сватби и големи сватби, снимахме няколко международни сватби, сватбени тържества сред природата, в ресторанти и църкви и дори сватба, в която младоженецът "плати" за да види своята невеста преди ритуала, но накрая се оказа, че получава мъж, преоблечен като булка вместо своята бъдеща жена! Затова в края на отиващата си 2011 година решихме да споделим с вас едни от най-красивите и атрактивни сватбени снимки, които направихме тази година. Спомнихте ли си вашия сватбен ден? ...

Пожелаваме на младоженците, които снимахме тази година, съвместният им живот да бъде все така изпъстрен с положителни емоции, както е бил в деня на тяхната сватба! А всички вие, които ще разгледате техните снимки - почерпете празнично настроение от веселите моменти, които фотографът Иван Неделчев улови със своя фотоапарат. 

ГАЛЕРИЯ >>

 

А вие имате ли снимка на випуска от професионален фотограф?

Фото ателие Денон Колор, град Русе предлага не само изработка на абитуриентски албуми и заснемане на ученици и класове, но и отразяване на най-различни училищни, университетски и други учебни мероприятия. Обадете ни се, ако търсите професионален фотограф за:

>> заснемане на тържества в детски градини, забавачници или частни детски партита;

 >> снимане на ученици за фотоалбуми, календари, картички;

>> заснемане на тържества и спортни мероприятия в училище;

>> изработване на абитуриентски фотоалбуми и двд-та;

>> снимки за дипломи и художествени портретни снимки;

>> заснемане на събития във вашия университет;

>> изработване на училищен или университетски годишник;

>> И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ -  ние можем да направим снимка на целия ви випуск и да изработим табла за интериора на вашата детска градина, училище или университет!

 
Страница 11 от 23

Фото - новинки

Интелектуална собственост

Оферта - разяснение за защита на интелектуална собственост
1. Какво представлява марката?Марката е знак, който е способен да отличава стоките...
Защита на интелектуална собственост
Фирма “Денон Колор” е представител на Организацията за защита на интелектуална...

Вие сте в: Начало