Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

Фото и видео заснемане от Денон Колор

А вие имате ли снимка на випуска от професионален фотограф?

Фото ателие Денон Колор, град Русе предлага не само изработка на абитуриентски албуми и заснемане на ученици и класове, но и отразяване на най-различни училищни, университетски и други учебни мероприятия. Обадете ни се, ако търсите професионален фотограф за:

>> заснемане на тържества в детски градини, забавачници или частни детски партита;

 >> снимане на ученици за фотоалбуми, календари, картички;

>> заснемане на тържества и спортни мероприятия в училище;

>> изработване на абитуриентски фотоалбуми и двд-та;

>> снимки за дипломи и художествени портретни снимки;

>> заснемане на събития във вашия университет;

>> изработване на училищен или университетски годишник;

>> И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ -  ние можем да направим снимка на целия ви випуск и да изработим табла за интериора на вашата детска градина, училище или университет!

 

Снимки от коледното парти на Салса клуб АМИГОС в Мол Русе

Салса клуб Амигос, РусеВсяка събота вечер от 9 до 1 часа в сладкарница Крамер в Мол Русе се провеждат сбирките на салса клуб Амигос. Преди броени дни обаче станахме свидетели на невероятното коледно шоу, което танцьорите от клуба направиха - избрани снимки от него може да видите ето ТУК >>

 

Снимки от откриването на магазин ENTRANCE, Русе

Откриване на магазин ЕнтрансНа 10 декември в Мега Мол Русе отвори врати новият магазин Entrance. Събитието бе отбелязано с модно ревю, а специални гости бяха рапърът Криско и Елица Тодорова.

Вижте снимки от откриването>>

 

Запознайте се с малчуганите от Работилничка СРЪЧКО

Работилница Сръчко - снимкиКакто може би мнозина от вас знаят, в Мега Мол Русе отвори врати Работилничка Сръчко, където русенските мачугани имат възможност да се забавляват и творят.

За днешния Никулден дребосъците измайсториха най-различни рибки и рибоци, а на предишните си занятия те показаха завидно майсторство като умели тъкачи и бижутери. 

 

Днес ви представяме снимки от занятията в занималнята >>

 

Конкурс БЕБЕ МЕГА МОЛ 2011

Конкурс БЕБЕ МЕГА МОЛ РУСЕ 2011Мега Мол Русе организира конкурс Бебе Мега Мол 2011, в който могат да участват малчугани, родени ноемри-декември миналата година, които са "връзстници" на мола. Ние вече направихме фотосесия на участниците до момента, а всички желаещи могат да гласуват за снимката на своя фаворит на място в Мега Мол Русе! 

Повече подробности за конкурса може да научите и от сайта на Мега Мол Русе .

 

Тук може да разгледате всички снимки >>

 
Страница 12 от 23

Фото - новинки

Интелектуална собственост

Оферта - разяснение за защита на интелектуална собственост
1. Какво представлява марката?Марката е знак, който е способен да отличава стоките...
Защита на интелектуална собственост
Фирма “Денон Колор” е представител на Организацията за защита на интелектуална...

Вие сте в: Начало