Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

Фото и видео заснемане от Денон Колор

Звезди на американския блус в Русе

Американски джазНа 27 февруари 2011 русенци имаха възможността да се насладят на невторимата музика на американските звезди, поканени от сдружение Блузфест. Настроението беше страхотно и това си личи дори и на снимките, които фотографът Иван Неделчев засне. Даян Блу, Роберто Морбиоли и Мюрали Корйел, Ливиу Поп  и Лени Брадфорд демонстрираха как се свири качествена музика и взривиха публиката, която ги аплодира възторжено.

Вижте снимките от концерта >>

 

Фотографът и природата

ПейзажФотографът намира вдъхновение във всичко. Опитното му око може да улови както красотата в полета на жерава, така и меланхолията на ръждясали инструменти, захвърлени в работилницата на някогашен майстор. И ако понякога да създаваш картини  е изпитание за търпението, за усета за форма и цвят, за любовта към хората, има един "обект", който винаги ти връща обратно разпиляната енергия и те оставя усмихнат, отпочинал, ведър.

Когато снима природата, фотографът обикновено е сам. Кой друг, освен ако сам не е фотограф, би изтърпял безкрайните минути в очакване на залеза (по-рядко на изгрева) или трескавата разходка по брега на реката, само и само да се намери най-добрият ъгъл с най-красивата панорама. И кой друг по-добре би разбрал мъдростта, че по-важно е пътуването,а не крайната дестинация. Всичко това - само за един миг, в който спусъкът пада и запечатва онова, което за зрителя е откраднат застинал миг на красота. Фотографът, макар че рядко е богат,  е търговец. Той търгува с картините, създадени от Бог и ги продава на смъртните. И като всеки търговец, понякога и неговата стока залежава в склада и е подвластна на модата. Добрият търговец обаче има добър нюх и винаги е нащрек, когато пазарът се раздвижи - когато наближава буря или житата се полюшват златножълти в полето, когато небето залязва в шарени цветове или плаче с надвиснали облаци... когато природата те подканя ДА СНИМАШ ПЕЙЗАЖИ.

Разгледай галерията с пейзажи >>

 

Работа с модели

Снимки на моделиВ галерията на сайта добавихме снимки на модели, правени през годините. Разбира се, тази категория тепърва ще се увеличава като брой снимки. Денон Колор предлага снимки за бук, заснемане на модна фотография за каталози на фирми, заснемане на ревюта и конкурси, снимки за списания.

Фотографиите в категория "Работа с модели" бяха разделени на три части:

  • Fashion
  • Модни каталози
  • Студийни снимки

Разгледай снимките >>

 

Фоторамки за 8-ми март за ученици

Фото картички за 8-ми мартПо случай 8-ми Март фото студио Денон Колор, Русе, предлага изработване на поздравителни фото-картички за най-малките ученици с най-раличен дизайн. Тук ще ви покажем само някои от дизайните, с които разполагаме.

Цената на всяка снимка варира в зависимост от избрания формат и рамка.

Побързайте, Осми март наближава!

Предлагаме отстъпки от цената, ако снимки си поръчат учениците от цял клас!

 

Разгледай картичките ...

 

Публикации в пресата

Публикации в пресатаРешихме да споделим с вас още малко архивни кадри - този път от публикации в пресата за нашия фотограф Иван Неделчев.

Разгледай >>

 
Страница 17 от 23

Фото - новинки

Интелектуална собственост

Оферта - разяснение за защита на интелектуална собственост
1. Какво представлява марката?Марката е знак, който е способен да отличава стоките...
Защита на интелектуална собственост
Фирма “Денон Колор” е представител на Организацията за защита на интелектуална...

Вие сте в: Начало