Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

НОВО - снимки от въздуха!

Студио за реклама и фотография Денон Колор вече предлага заснемане на обекти от въздуха в региона на град Русе. Ако искате вашата нова и модерна сграда да бъде снимана отгоре или имате нужда от пейзажни снимки за календар или други рекламни материали, не се колебайте да ни се обадите!

Въздушна фотография Въздушна фотография Въздушна фотография

 

Въздушна фотографияВъздушна фотография Въздушна фотография

                                                                               >>  РАЗГЛЕДАЙ ГАЛЕРИЯТА   >>


На кого и за какви цели могат да послужат снимките, направени от въздуха?

1. За архитекти, проектанти, картографи и строителни предприемачи
 
Панорамните снимки на недвижими имоти, включително на парцели, дворове и сгради са чудесна илюстрация към работата на архитекти, проектанти, картографи и строителни предприемачи. Те могат да бъдат представени на клиента както като допълнение към определен проект, така и като част от портфолиото на професионалиста или на неговата компания.

2. За агенти на недвижими имоти

Въздушните снимки на завършени сгради или сгради в строеж могат да бъдат използвани от фирмите за недвижими имоти като средство да привлекат купувачи и/или наематели на даден обект. Снимките от въздуха имат предимството да показват цялата сграда, снимана от различни ъгли, заедно с прилежащите й паркоместа или градини. В комбинация с подходящи снимки на интериора на сградата, кадрите, заснети от въздуха могат да се окажат решаващ фактор в решението на клиента за покупко-продажбата.

3. За хотелиери и предприемачи в областта на туризма

Въздушните снимки на Вашия хотел могат да се окажат точното конкурентно предимство, с което да спечелите клиенти не само за тази, а и за много години напред. Поръчайте снимки на сградата и заобикалящата я среда, ако смятате, че местоположението й е ключово и би харесало на посетителя. Не забравяйте - Вашите клиенти искат да видят не само стаята, в която ще бъдат настанени, а и пространството наоколо, както и забележителностите, които биха могли да посетят.

4. Отразяване на събития

Медийна реклама чрез въздушна фотография - ние можем да отразим Вашата бляскава вечер или събитие от въздуха. Спортни срещи на открито, рали шампионати, частни партита или обществени събирания на открито, концерти - всичко това би изглеждало по-различно през обектива на фотоапарат, който снима отгоре!

5. Каталози и календари

При изготвянето на каталози и календари със снимки на природни и археологически забележителности въздушните снимки на някои обекти могат да внесат разнообразие и различна гледна точка.

Как да използвате снимките, направени от въртолет или самолет?

Както всеки друг вид снимки, те ще ви бъдат презентирани на електронен носител в суров вид. Вие ще изберете кои кадри желаете да закупите. Те могат да Ви бъдат предоставени необработени или обработени в зависимост от целите, за които ще се използват.

Каква е цената на въздушно фото заснемане?

Цената на снимките зависи както от броя поръчани кадри, така и от летателното време, необходимо за извършване на заснемането. След като заедно уточним от какви и от колко снимки имате нужда, ние ще ви направим специална оферта, съобразена с Вашите изисквания.

 

Фото - новинки

Интелектуална собственост

Оферта - разяснение за защита на интелектуална собственост
1. Какво представлява марката?Марката е знак, който е способен да отличава стоките...
Защита на интелектуална собственост
Фирма “Денон Колор” е представител на Организацията за защита на интелектуална...

Вие сте в: Начало Блог НОВО - снимки от въздуха!