Denon Color

 

Продуктова фотография

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ И РЕКЛАМА Студио за реклама и фото услуги Денон Колор предлага изработването на календари, дипляни, брошури, менюта и всякакви други рекламни материали. Ние можем да заснемем вашите продукти и да ви предоставим суровия материал или направо да включим фотографиите в каталог, меню или друг печатен носител, който да рекламира стоките и услугите, които Вашата фирма предлага на своите клиенти.   Нашите снимки са заснети с професионална техника и имат висока резолюция. Това позволява използването им както за големи файлове за печат, така и за уеб реклама. Вашите продукти могат да бъдат снимани на различен цветен фон или на неутрален сив фон, за да могат обектите по-късно да бъдат изрязани и поставени на страници с разнообразен дизайн.    При нас Вие можете да поръчате и изготвянето на фирмен уеб сайт с включена оптимизация - с дизайн по шаблон или с индивидуален, специално изготвен за вас дизайн. Ние можем да изготвим и документ с препоръки за вашата дългосрочна онлайн рекламна стратегия. Нашата цел е да изготвяме сайтове, които са лесни за навигация, с приятен дизайн и с оптимизиран за търсачките код. Свържете се с нас, за да видите нашето портфолио и да получите оферта, съобразена с вашите изисвания. НОВО!  Фото ателие Денон Колор вече предлага и въздушна фотография.     Повече подробности >>

 

Заснемане на сватби от А до Я

  Студио за реклама и фотография Денон Колор предлага на всички бъдещи младоженци заснемане на тяхната сватба от А до Я. От вземането на булката, полагането на подписа в Ритуална зала, извършването на църковния ритуал ... до тържеството в ресторанта.   Ние ви гарантираме, че ще запазим спомена за всички ключови моменти от вашата сватба, тъй като нашите фотографи са обучени да улавят дребните детайли и познават добре последователността в ритуалите на сватбите. Дълги години Денон Колор беше единтвеното фотостудио, което имаше лиценз за професионално заснемане в Обреден Дом - Русе. В добавка, нашето студио се намира точно на гърба на сградата на Обреден дом, така че няма да ви се налага да губите излишно време за вашите сватбени студийни снимки.   В идеалния вариант, ние ви препоръчваме да поръчате предварително своите снимки, като уточните желаното количество и моментите, които предпочитате да бъдат заснети. Обичайна практика е да се поръчва един голям сватбен фото албум за младоженците и три по-малки албума: по един за родителите на младоженците и един за семейството, което кумува.   Други сватбени фото услуги: * Традиционни сватбени фото албуми, при които копираните снимки се залепват или попълват на страниците на албума. * Фотоалбум по поръчка, който е изработен в печатница и на външен вид не се различава от книга е нова услуга, която може да поръчате при нас. В него могат да бъдат попълнени имената на гостите, датата на сватбата и всяка друга информация, която младоженците желаят. Моля свържете се с нас за информация относно цени, срокове на изработка и брой желани страници. * Ретуш (фото обработка) на вашите снимки - смяна на фона, изглаждане на неравности по лицето и премахване на петна, превръщане на цветен кадър в черно-бял, омекотяване на осветлението, прибавяне на декоративни елементи в снимката и много други ефекти. Високата резолюция, с която ние снимаме, позволява Вашите снимки да бъдат обработвани без промяна в качеството. * Сватбен календар, който се предлага в различни варианти и цени. Научете повече за сватбения календар. * Сватбени и семейни уеб сайтове с вградена галерия и блог с възможност сами да полълвате информацията в тях. Снимките на хартия винаги ще са актуални, но ако ги споделите чрез вашия личен сайт, те ще могат да бъдат видяни от Ваши приятели в целия свят! *Флаш галерия със снимки за CD или за вграждане в сайт. Вижте демо 1 Вижте демо 2 * Скрийнсейвър със снимки от сватбата. Когато вашият компютър си почива, Вие обикновено виждате черен екран. Създайте си настроение като качите скрийнсейвър с Ваши снимки от сватбата. Поръчайте при нас - бързо и лесно. Вижте демо...   Ние имаме над 20 годни опит в заснемането на сватбени ритуали! Вижте сватби, снимани от нас в нашата галерия.

 

Абитуриентски фото албуми

  ОБАДЕТЕ НИ СЕ на 0894 64 11 11 И ЩЕ ИЗПРАТИМ ЕДИН ОТ НАШИТЕ АГЕНТИ С МОСТРИ НА АЛБУМИТЕ БЕЗПЛАТНО ДО ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!! Студио за реклама и фото услуги Денон Колор от години предлага заснемане на балове и изработка на фото албуми за абитуриентите. Ние работим съвместно с всички русенски училища. Нашата дейност включва: Студийно или външно заснемане на индивидуални и групови снимки за включване в абитуриентския ви албум. Изработка на абитуриентски фото албуми в няколко варианта - CD албум, Старомоден албум с корица със ситопечат и най-новото: Фотокнига! Фотокнигата представлява фото албум под формата на книга - с твърди корици, като снимките са отпечатани, а не залепени на страниците. Индивидуално заснемане по поръчка на бала на абитуриента по време на изпращането му от дома. Групови снимки сред природата или в града на класа предварително или в деня на бала. Заснемане на бала в ресторанта или хотела, където се провежда. При поръчка от ваша страна, ние можем да пътуваме заедно с вас и до други градове, за да сте сигурни, че снимките от вашия бал са професионално заснети. Денон Колор ви препоръчва да се свържете в началото на вашата последна учебна година, за да поръчате своя абитуриентски албум, тъй като заснемането на целия клас, както и изработката на албумите отнема време.   ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ НАМАЛЕНИЯ!!!   Снимки на абитуриенти може да разгледате в нашата фото-галерия. Моля имайте предвид, че качеството на повечето снимки беше намалено, за да е възможно по-бързо браузване в нашия сайт.   Разгледайте и нашите предложения за училищни табла за по-малките ученици!    

Оферта - разяснение за защита на интелектуална собственост

1. Какво представлява марката?

Марката е знак, който е способен да отличава стоките или услугите на едно лице от тези на други лица и може да бъде представен графично и/или словно.   В този контекст търговските марки биват: комбинирани (лого + текст) и словни. Марките могат да бъдат още колективни и сертификатни. Колективната марка е знак, притежание на сдружение - юридическо лице, и се използва съгласно правила, приети от сдружението и представени в писмена форма при регистрацията на марката. Сертификатната марка удостоверява състава, начина на изработване, качеството и други характеристики на стоки или услуги, произвеждани или предлагани под контрола на притежателя на марката. За използуването й е необходимо притежателят да приеме правила, за мерките за контрол и за санкциите, които той налага, които се подготвят в писмена форма и се представят в Патентното ведомство с искането за регистрация.

2. Регистрация на търговски марки.


Регистрациите на търговските марки се извършват в Патентното ведомство на Република България. Процедурата преминава през няколко етапа: заявка на марката, чрез която подателят получава т.нар. право на приоритет, т.е никой вече не може да използва марката и тя става собственост на заявителя от този момент; формална експертиза на марката(която трае обикновено две години в органа по експертиза в патентно ведомство); издаване на удостоверение за марката. Правото на търговска марка е субективно изключително право, което трае 10 години. След този срок трябва да се плати т.нар. поддържаща такса, за да се продължи съществуването и за нови 10 години.

3. Правото върху търговска марка включва правото на притежателя:

3.1 Да я използва
3.2 Да се разпорежда с нея
3.3 Да забрани на трети лица да я използват в търговска дейност без негово съгласие

4.Национална регистрация в Патентно ведомство води и до следните правни последици в полза на притежателя:

4.1 Забрани за използване на марката относно:
- Знак идентичен на марката за стоки или услуги, идентични на тези, за които марката е регистрирана;
- Знак, който поради неговата идентичност или сходство с марката и идентичността или сходството на стоките или услугите на марката и знака съществува вероятност за объркване на потребителите, която включва възможност за свързване на знака с марката;
- Знак идентичен или сходен на марката за стоки или услуги, които не са идентични или сходни на тези, за които марката е регистрирана, когато по-ранната марка се ползва с известност на територията на Република България и използването без основание на знака би довело до несправедливо облагодетелстване от отличителния характер или известността на по-ранната на или би ги увредило.
- Поставянето на знака върху стоките или върху техните опаковки;
- Предлагането на стоките с този знак за продажба или пускането им на пазара, или съхраняването им с тези цели, както и предлагането или предоставянето на услуги с този знак;
- Вносът или износът на  стоките с този знак;
- Използването на  знака в търговски книжа и в реклами.

Оферираната цена от 1300лв. включва:

държавни такси по проучване на новостта и актуалността на марката, такса по заявяване на марката, такса за извършване на формалната експертиза; заявяване на марката в три класа по международната Ницска класификация, хонорари; банкови, административни и пощенски разходи.


Съществува и възможност за ускоряване на експертизата в Патентно ведомство на Република България – от две години на осем месеца, срещу заплащане на допълнителна държавна такса от 250лв.

Издаване на удостоверение, което да послужи пред КАТ. Тези удостоверения служат за реализиране на възможността определена фирма да надпише колите от автопарка си със съответната заявена търговска марка. Издаването на такова удостоверение от Патентно ведомство струва 150лв.

Необходими документи:

1. Фирмено решение – копие (ако марката се регистрира на физическо лице – копие от лична карта).
2. Посочване на управителя на фирмата и/или собственика на съответното юридическо лице.
3. Булстат - копие.
4. Четири броя черно–бели изображения на логото и/или словния елемент в каре 7/7см., оградено с тънка черна ивица.
5. Добре е да се уточни точния предмет на дейност – стоките или услугите, за които се желае да се заяви търговската марка, за да се определят класовете по Международната Ницска класификация, в които ще се заяви марката.


С уважение: адвокат Атанас Костов

 
Вие сте в: Начало